Servicii

Candy Bar Nuntă și Botez București –  Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Ilfov

Candy Moments a apărut din dorința de a vă îndulci poveștile. Vă punem la dispoziție calitate superioară la prețuri accesibile. Vrem să facem parte din momentele voastre unice și să vă oferim Candy Bar-uri și momente dulci ce vă vor satisface atât pe voi, cât și pe invitații voștri.

Încercam să ne autodepașim când vine vorba despre calitatea produselor, de aceea,  am ales cu grijă doar prăjituri atent preparate din ingrediente naturale.

În cadrul orcărui eveniment de tip nuntă, botez sau eveniment privat, candy bar-ul nu ar trebui să lipsească! Candy Moments, prin experiența acumulata în cei 6 ani de activitate în alegerea atentă a prăjiturilor și îmbinarea perfectă a gusturilor, vă întâmpină cu pachete avantajoase in funcție de numărul de persoane. Candy Bar  Nuntă și Botez Bucuresti –  Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 și Ilfov va satisface poftele invițatilor dumneavoastră cu produse realizate pe bază de comandă special pentru evenimentul dumneavoastră.

Candy bar-ul nostru pentru nuntă și botez nu înseamnă doar prăjiturile  aruncate pe un platou, ci arta de a le expune în așa fel încât să se integreze cât mai bine în tematica evenimentului dumneavoastră. Ofertele noastre includ decoruri standard ( fructe, bezele, bomboane, macarons, fulgi de ciocolată). Contracost, putem asigura decor și cu flori naturale , in funcție de preferințe. Decorurile din pastă de zahăr personalizate se platesc separat.

2020_01_25_12_26_IMG_6387

Produse Candy Bar

Pentru a ne plia cât mai bine pe nevoile dumneavoastră, contactați-ne pentru a vă pune la dispoziție pachetele pentru anul 2022!

CakePops

Mini Cupcakes

Macarons

Cupmousse

Pavlova

Yougurt Alysse

Cakesicles

Petitte mousse

Canoli

Paleuri

Parfum de Toamnă

Brownie

Pistachio Cherry

Mini tarte ( ciocolată, fructe, lămâie, caramel)

Mini Tort

Orange Cake

Choux a la creme

Oferta include :

Aranjarea mesei de Candy bar si strângerea suporților după terminarea evenimentului

Suporții și vasele pe care sunt așezate prăjiturile oferite cu titlu de închiriere

Decor oferit cu titlu de închiriere

Transportul este inclus în preț doar în București, în Ilfov prețul va fi stabilit în funcție de distanță.

Vă putem pune la dispoziție, opțional contracost:

Toppere personalizate in tematica evenimentului

Ghirlandă personaliazată

Imagini comestibile imprimate pe pastă de zahăr

Decor cu flori proaspete